Balım

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

13 Mart 2012 Salı

Gece Bahçesi Sesli Kitap

Geçen sene yayınlanan Gece Bahçesi'ni sabah akşam az mı seyretmedi İrem hanım..Ninky Nonk'un o komik sesi,Pinky Ponk'a kim binecek anları,Makka Pakka'nın düdüğünden çıkan ses,Tombliboo'ların yüz yıkama zamanları,Upsy Daisy'nin şarkısı ve Igglepiggle'nın sonunda kendini geriye doğru atması o kadar çok hoşuna giderdi ki İrem'in arada taklidini bile yapardı..Artık yayınlanmıyor olsada kanalda,zaman zaman internetten hala seyrediyor minik kızım..
Geçenler de unnado alışveriş sitesinde denk geldim kitabına..İş bankası kültür yayınlarından çıkan Gece Bahçesi Eğlenceli Seslere..2 minik hikaye kitabının dışında bu İrem'in ilk kitabı sayılır.Artık yavaş yavaş kütüphanemizi genişletecez.Ne kadar erken kazandırırsak kitap okuma alışkınlıgına bizim için o kadar iyi olacak..
Şimdi seslerin çıktıgı düğmelere kendisi basıyor sesini dinliyor karakterlerin,ben de kısacık yazılarını okuyorum keyifle dinliyor..Bu komik ses nereden geliyor? sorularıma heycanla gösteriyor o minicik parmaklarıyla kızım..
Daha sonra kendiside alıyor kemküm okuyor bişeyler :))

6 yorum:

  1. sevgili saadet blogger annelerinin arasına hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  2. Maşallah çok tatlı kızınız var..Allah bağışlasın..Bende blogger annesiyim,blogger annelerden geldim,banada beklerim.)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Gece bahçesi..Benim kızımın da en sevdiklerindendi.Benim de kabusum :)) Çok sıkıcıydı :))
    Blogger annelerindenim, bana da beklerim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İrem için önemli :)