Balım

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

1 Ağustos 2011 Pazartesi

karışık...

Evet evdi,taşınmaydı derken hepsini haloldu şükür..Anneannemiz ve kuzenim gelince toplam 4 gün de hem taşıdık hem yerleştik..Sağolsunlar yoksa ben İrem'le imkanı yok 4 gün de taşınmak rahat 15 günü bulurdu:))
Sıcaklar iyice bastırdı burada bile yeni evimiz full güneş aldığından gündüz hiç çekilmiyor...
Çok çok yakın zamanda inşallah eşim,ben ve kızımızla tatile çıkacağız...
Henüz tam bir planımız yok şimdilik ama şu kesin 'Kafa nereye biz oraya' ....

İroşum!a gelince yeni evimizi daha çok sevdi sanki hem ferah,hem güzel hem de iynep(zeynep) ablası var onunla oynamaya bayılıyor..Güneş etkisini azaltınca akşama kadar dışardayız desem yeridir...
Eve girmek hiç istemiyor boncuk:)İstemediği gibi birde hastalandı..Az önce doktordan geldik..Babamızda görevde olunca iş bana düştü..Biraz ürktüm gece gece,amma velakin temiz gittik geldik arabamızla şükür..
Ateşi çıktı bir anda kuzumun elim ayağıma dolaştı desem yeridir..
Ateş! lütfen kızımdan uzak dur..Koskaca kış doğru düzgün hasta olmazken,yazın sıcağında hastalanması beni çok üzdü..Sanırım salgın var burada,o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl bizi buluyor bu mikrop anlamıyorum..Fitil ve antibiyotik iğneden sonra rahatladı şükür,ama ben hala nöbetteyim..

Anneciğim;sen hasta olma ben olayım yavrum......

Tüm Müslüman alemine hayırlı ramazanlar diliyorum...

3 yorum:

  1. çook güzel çıkmış fotoğrafta sevgili irem..siz taşınma telaşını atlattınız.. sıra bizde..

    YanıtlaSil
  2. bu arada benim hediyem hala gelmedi. zannediyorum ortaklaşa kampanya düzenlediğiniz ebruli zamanlar pasajı bu kampanyayı yeterince önemsememiş.. kampanya düzenleneli 2, kazanan açıklanalı neredeyle 1 ay olacak.. şahsın ciddiyetsizliği beni hayal kırıklığına uğrattı. elbette bu durumun sorumlusu siz değilsiniz.. ancak arada köprü görevi gören siz olduğunuz için ancak size yazabiliyorum.. yakın zamanda adres değişikliği yapacağım.. inşallah o zaman kadar hediyem elime ulaşır..

    YanıtlaSil
  3. tekrar görüşüyorum kendisiyle diğer kazananın hediyesi ulaştı,sizinkinide aynı anda yolladığını söylemişti Ebru hanım,Tekrar görüşüyorum sizide bilgilendireceğim
    ireminannesi

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İrem için önemli :)