Balım

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

10 Mayıs 2012 Perşembe

Üçü bir arada..

Yaşadıgımız bölgede Güneşli havayı gördük mü,çıkıyoruz İremle bağlara,bahçelere,parklara..Malum yaz çok az burda ve öyle yakarcasına değil..Bu yüzden blogu,yorumları takip etsem de yazmaya pek fırsat bulamadım..
Geçenlerde de arkadaşımın 3 yaş grubuna öğretmenlik yaptıgı kreşe gittik İremle..
Bu İrem'in ilk deneyimi olcaktı..Çok heycanlıydım İrem'in tepkileri ne olcaktı?O da en az benim kadar heycanlı olsa gerek ki 'Anne okull' cümlesi hiç dilinden düşmedi..
İlk başta biraz izledi sınıfı,en az kendi odası kadar oyuncak doluydu sınıfta :)))
Sonra en çok sevdiği,evde de bıkmadan oynadıgı oyun hamurlarını orda da buldu ve çocuklarla birlikte bir şeyler yapmaya başladılar..Bir müddet sonra beni aramadı bile,demek ki önümüzde ki sene kreşe verirsem zorlanmayacak gibi geldi..Hatta bir ara baktıgımda 2 tane erkek çocugu İrem'in kollarından tutmuşlar bir o yana bir buraya çekiştiriyorlar :)) Benle oyna diye...
İyi bir güldüm ama,çekiştirmenin sonunda İrem kendi tercihini yaptı tabiii :))
Evde oyalandıgımız zamanlarda da Fm'den gelen paketle, babasıyla ve benimle yaptıgımız boş Danino kutularıyla çalışmalarımız..İrem'in oldukça hoşuna gidiyor bu paket,önümüze getirip koca kutuyu hadi yapalım  diye tutturuyor..Benim çocuklugumdan beri pek resim,kes-yapıştır tarzı vs. şeylerle uğraşmayı sevmesem de iş başa düştümü yapıyoruz tabi :))



6 yorum:

Yorumlarınız İrem için önemli :)