Balım

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 Şubat 2012 Salı

11 gün önce...


2 hafta önce Cuma sabahı,İrem'in ağlamasıyla açtık gözlerimizi 6.30 sularında..Önce uykusunda rüya görüyor sandık 'İrem,kızım' sesleriyle inledi odamız..Baktık olmuyor İrem hala ağlıyor ve hiç gözünü açmadan,ayaklarını ittiriyor,ellerini kasıyordu.Kucağımıza aldık hafif salladık kendini geri atıyordu ağlayarak..Birden ''auauu' gibi bir şey dedi ve devam ağlamaya..Tabi o esnada ben de fenalaştım ayaklarım tutmuyordu..Eşim 112yi aradı ve ambulansı çağırdı..Her yer kar oldugu için malum arabamız zincirsiz gidemeyecekti..Neyse ambulans geldi bindik İrem ambulansda kendine geldi..Hemşire İrem'e bir takım sorular sordu.Annen nerde,adın ne? gibi hepsine cevap verdi..
Hastahanede biraz uyudu,ateşini falan takip ettiler..Banada sakinleştirici serum verdiler..Baya korkmuştum..
Doktor havale geçirmesinden şüphelendi.Sıcak havalenin oldugunu biliyordum birde soğuk havale varmış.Tek tük öksürüğünün dışında bir proplem yoktu..O an ateşide yoktu,hastanede ölçtüklerinde 37-37 buçuk derece idi..Kan testi yaptılar ondada sorun çıkmadı..İlçe de oturdugumuz ve günlerden de Cuma oldugu için o gün merkeze gidemedik haftasonunun geçmesini bekledik..
Neyseki gittik çocuk doktoruna Eeg ve Emar çekilmesini istedi..Eeg'yi öğle uykusunda çektirebildik,Emarı'da gece uykusunda..Malum küçük oldugu için uyanıkken durmazdı..Eeg'nin sonucu hemen çıktı ve sonuç temiz, fakat Emar'a 1 hafta 10 gün dediler..Şimdi  onun sonucunu bekliyoruz.
Aklımız başımızdan gitti resmen,hala o sahne gözümün önünden gitmiyor..Allahım bize bağışlasın bitanecik kuzumuzu ve herkesinkileri..
Çok şükür İrem'de şuan bir sorun yok.Eskisi gibi kıpır kıpır,cıvıl cıvıl...
Sonucumuzun çıkmasını bekliyoruz hayırlısıyla..

18 yorum:

  1. Canım okurken yüreğim hızlı hızlı çarptı inan. seni kadınlar kulübünden de tanıyorum ben Tyche belki sen de beni hatırlarsın. birden postun başlarını okurken korkuya kapıldım bir şey mi oldu diye çok şükür ki sevgili İrem'in birşeyi yokmuş.Benim de 7 aylık bir kızım var Allah onları bize bağışlasın. İnşallah Emar sonucunuz da tertemiz gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hatırlıyorum arkadaşım,inşallah canım..
      Maşallah daha küçücük allah bağışlasın kızını..

      Sil
    2. teşekkür ederim hepimizinkini inşallah

      Sil
    3. geçmiş olsun,,RABBİM şifa versin tez zamanda..

      Sil
  2. Çok geçmiş olsun canım.Umarım emar sonucundan da hiç birşey çıkmaz.Kızım küçükken her gece uyuturken ben ve eşim kızımı okuyorduk.Yazını okuyunca aklıma geldi niye okumuyoruz artık şimdi, büyüyünce sanki nazar değmeyecek mi dedim kendi kendime.Eskiye dönüp devam etmeli demek ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle okumayı hiç eksik etmemeliyiz,teşekkürler..

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Benim kızım talyacımda 2 hafta önce gece uyandı ve böyle kendini attı uykusunda kucağımızda geriye geriye tuhaf normalde yapmadığı hareketler. Bu ara Talya 20 aylık, bende sıkı sıkı sarıldım kucağımda sallayarak sakinleştirdim. Sonra gün boyu takip ettim bi tuhaflık yoktu. ŞŞükür bizde öyle atlattık. Sonra öğrendikki 20 aylık bebeklerde 2ci yaş sendromu olurmuş o sebepten böyle hareketler yapabilirlermiş. Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim hülya,anlattıgınız durum bizim durumu andırıyor biraz,ben de havaleden falan şüphelenmiyorum aslında,uykusunda korkutmuşlarda olabilir çünkü,içimiz rahat etsin istedik işte.

      Sil
  4. Geçmş olsun, umarım sonuç iyidir....

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun canım..inş.diğer sonuçlarınızda temiz çıkacaktır..

    YanıtlaSil
  6. okuduklarıma çok şaşırdım, kimbilir nasıl üzüldünüz, neyseki sonuç iyi... geçmiş olsun, bu ilk ve son olsun

    blogger anneler birbirini izliyor, ben seni izlemeye aldım, bende seni bloguma beklerim--> tamzamanlianne.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. amin..teşekkür ederim..geliyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız İrem için önemli :)