Balım

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

30 Haziran 2011 Perşembe

*Kim Demiş Yaramaz Diye?*

Yaklaşık 1 hafta önce özel bir alışveriş sitesinden 2 kitap istedim..Ve geçen gün elime ulaştı.Şimdiden 30.sayfaya geldim bile İremi anlamamı ve en çokta şu aralar 2 yaş öfke nöbetlerine yardımcı olacak süper bir kitap.Sadece 2 yaş mı?Hayır bebeklikten başlıyor bu kitap,yaş yaş karşılaştığımız durumlara nasıl sağlıklı bakacağmııza ve anne babaların aynası çocuklarımızı nasıl eğitebilceğimiz hakkında harika tüyolar veriyor.Siz de almak isterseniz limango kids'i takip etmeniz yeterli hem de çok uygun fiyata cazip indirimlerle sahip olabilirsiniz..Kısa bir özetini daha eklemek istiyorum düşünün derim memnun kalacaksınız..
Boyut Yayın Grubu Kim Demiş Yaramaz Diye?
Hepimiz iyi huylu ve mutlu çocukları olan uyumlu bir aile hayatının hayalini kurarız. Peki, bunu nasıl başarabiliriz? Laverne Antrobus, çocukların gelişimleri açısından davranışlarının değişmesinin gayet doğal olduğuna ve anne baba olarak üzerimize düşen görevin, doğru yolu bulmaları için çocuklara bu süreçte yardım etmek olduğuna inanıyor. Bu rehber kitap sayesinde çocuklarınızın davranışlarının sırrını çözecek ve onları doğru olana yönlendireceksiniz. Mutlu ve uyumlu bir aileye sahip olmak sizin elinizde...

27 Haziran 2011 Pazartesi

parmak boyası çalışmamız

Bizim için sıkıcı bir pazar günü,babamızın nöbetçi olmasıyla başladı..Akşama kadar evde pinekleyip,akşam üstüde İrem'i parka çıkardım ama gitmemizle gelmemiz bir oldu güneş var lakin fena bir rüzgar eşliğinde..
Ara ara İroşum dengesini bile kaybediyordu :) Uçucaktı çubuk krakerim..
Oyunlar oynarken küçük hanımla.tv ünitesinin çekmesini açtı parmak boyası kutusunu görmesiyle aldı ve aç aç demeye başladı..Daha öncede ara ara yapıyoruz özledi sanırım baya ara vermiştik ellerini boyamayı kuzucuk :)
Her rengi  tek tek itinayla açtırarak,küçük daireler çizdi önce sonra da avucunu boyamamı istedi ve elinin şeklini vermek istedi onu da yaptık..Yarım saat oyalandı yavrum,sonra ondan da sıkıldı.Elini silmemi istedi,sildik ve kaldırdık boyaları eski yerine :) O minicik ellerini bastıgı kağıdı saklayabilmek dileğiyle..Dileğiyle diyorum çünkü İrem'e belli olmuyor her an bulup,parçalayabilir :))

25 Haziran 2011 Cumartesi

Yaz mı geldi ne? Ve,vee,veee....

Başlıktandan da anlaşıldıgı üzere sanırım artık burayada yeni yeni yaz geldi :) Her yer yemyeşil,çiçekler açtı,polenler dans ediyor :)Peki İrem?
İrem hanımda evde durmak istemiyor.Her kapı açıldığında 'addaaa adaaaa',her camı açtığımda 'addaaa adaaaa' çığlıkları kopuyor evde :)) Çıkartmıyor muyum peki buldugum her fırsatta çıkartıyorum dışarı,parka ama İroşum doymak bilmiyor tabi...Sanırım o da haklı kısa bir yazımız var zaten bur da ama,uyku saatimizi,mama saatimizi de göz ardı edemem..Arada bağrışıp arada uzlaşıyoruz şükür :)
Diğer bir konuda tayinciler gidecek,yenileri gelecek..Bunda bir şey yok tabi!Belki evimizi lojmandan taşıyabiliriz dışardan bir eve,taşımayı da geçtim buranın kışı zor geçiyor eğer taşınırsak sobalı ev olcak lojmanın sıcaklığı gibi olmuycak elbet,İroşumda küçük hasta olur mu diye kış geçirmek de üzüyor beni..
Keşke kaloriferli olsa ama burada tek tük var öyle ev,onlar da boş degil..Ev açısından bakarasam,lojmandaki mi,dışarda ki ev mi diye?Kesinlikle dışardaki ev,bizim harebe lojmanımızın yanından bile geçmez sıfır ev, mis gibi yapılı  ah birde kaloriferli olsaydı ne var?Kafam allak bullak,hakkımızda hayırlı olsun ne diyim....
Bugünde öğlen çıkardım parkımıza İrem'i, evden dışarı çıkarken emziğimizi eve atıp çıkardık,söylemeyi unutmuşum İrem'e,İroşumda ne mi yaptı?Salıncağa koymuş emziği,emziğini sallıyor cadım :)))
Biz hala bırakamadık emziği,bana söyler misiniz nasıl bırakabiliriz emzik işini..Kendisine bırakayım diyorum ama İrem hanımın hala atacağı yok emziği...Geçenlerde evde kızım atalım artık memeyi,dedim..
Yere attı hemen..Camdan da atayım mı anneciğim dediğimde,at dedi..
Camı açtım hemen,atmış gibi yapayım diye,kapadım camı..Anneciğim meme yok artık attım,dememle birlikte,İrem hanım'memmmeeeee meemmmmmeeee' diye başladı ağlamaya...
Dayanamadım ağlamasına geri verdim..Bilmiyorum ne yapcam?

23 Haziran 2011 Perşembe

eecee design pasajı ile kampanya



Vazgeçilmezim takılar diyorsanız,işte tam size göre bir kampanya hazırladık eecee design pasajı ile.Ama önce pasajımız hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum..
'ihtiyaç duyduğum ve piyasada bulamadığım aksesuarlar yapıyorum ve benim gibi farklı şeylerden hoşlanan insanlar için bunları satışa sunuyorum - kafanızda tasarladığınız, ihtiyaç duyduğunuz farklı şeyleri siparişle yapabilirim -30 TL üzeri alışverişlerde kargo ücreti bana aittir -kişiye özel tasarımlar veya beğendiğiniz bir ürünün farklı renk ve desenlerini mümkün olursa yapabilirim bunun için lütfen mesaj atın....'
Pasajımızı ziyaret etmeden geçmeyin der ve bu kampanyayı yapmamızı sağlayan Eecee Design pasajına teşekkür ediyorum..
1.kişiye hediyemiz:
 2.kişiye hediyemiz:
 3.kişiye hediyemiz:
Şartlarımız ise:
*izleyicim olmak
**facebook.com/eeceedesigns ve eecee.pasaj.com u beğenmeniz
***eeceedesign.blogspot.com  izleyicsi olmak
****ve bu kampanyayı bloğu olan bloklarında,olmayanlarda facebook ve twıtterda duyurmanız
linki yoruma eklemeyi unutmayın..
kargo ücreti eecee design pasajına aittir.. 7 temmuz 00.00 de sonuçlanacaktır..
BOL ŞANSLAR..

21 Haziran 2011 Salı

igne iplik boutique ile şıkır şıkır kampanya



Sizlere iğne iplik boutique  pasajı  ile şıklığınıza şıklık katacak harika bir kampanya hazırladık..
Ama önce pasajımızı tanıyalım:
İğne iplik boutique de ürünlerim, tasarım ağırlıkta olup her birinden sadece birer adet yapılmıştır.Farklılığı seven ,detaylara önem verenler için tercih sebebidir.Takı tasarımının yanı sıra giysi,ayakkabı tasarımı da yapmaktayım.kampanyaya katılıp hediye kazanan arkadaşları kutlayıp keyifle kullanmalarını dılıyorum...
Bu kampanya için iğne iplik boutique pasajına teşekkür ediyorum..
Gelelim hediyelerime 1 adet çok şık şal ve 2 adet şık kolye hediye toplam 3 kişiye..
1.kazananın hediyesi
2.kazananın hediyesi
3.kazananın hediyesi

 3. kazananın hediyesi
Şartlarımız ise:
*izleyicim olmak
**http://igneiplikboutique.com/ siteyi beğenip yorum yazmanız
***kendi facebook profilinizde http://igneiplikboutique.com/ u yayınlamanız
****ve bu kampanayayı blok,facebook,twıtterda duyurmanız..
linklerle birlikte bu postun altına yorum yapmanız.
4 temmuz 00.00'de sonlanacaktır..
kargo ücreti kazanana aittir..
Bol şanslar :)

19 Haziran 2011 Pazar

babalar günün kutlu olsun babamız :)

Benim birtanecik eşim,kızımın birtane babası babalar günün kutlu olsun aşkım..Seni çok seviyoruz,her şeyimizsin bizim Allahım başımızdan eksik etmesin seni..
İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. İkliminden tasasızlık, sevginden cesaret ve gözlerinden esaret aldığım günleri hep yaşamak isterim.Babalar günün kutlu olsun...

17 Haziran 2011 Cuma

miniğim yıl sonu gecesinde..

Bir öğretim yılı daha sona erdi,minikler güzel bir yaz tatilini hak etti sanırım..Bizimde lojmanımızda oturan İremin Nisa ablası anaokulunu bitirdi ve bizi okul gecesine davet etti..Eee gitmez miyiz hiç..İremin en çok sevdiği okulken..Nerden biliyor dediğinizi duyar gibiyim işim için okula tenefüs aralarından bir zamanı ayarlayıp,İroşla az mı tepmedik yolları :)


Ben alış-veriş yaparken o da ablalarıyla,abileriyle ordan oraya koşturdu koridorlarda,bahçede..
Dönüşlerimizde ağlaya ağlaya,kucaklayıp koşa koşa okuldan çıkışlarımız ayrı bir eğlence :))
Minikler çok güzel hazırlanmış gösterilerine İrem de zevkle izledi ablalarını,abilerini..Kimi zaman kucağımdan inip,sahneye çıkmak için ağlamaları da oldu tabii..Ne diyim annem,çok yemek ye kocaman ol senide götürüm okula,sonrada başarılarınla gururlanmak dileğiyle yavrum..
Gecenin sonunda okul koridorundaki bu akvaryum resmi İremin çok hoşuna gitti..İnceledi,inceledi,inceledi :))

12 Haziran 2011 Pazar

Doğum günümüzden kareler


Doğum günümüzü kutlayalı tam 5 gün oldu bile..İrem 2 yaşında +5 günlük Maşallah Boncuğuma..
Doğum günü partimizi komşularımızla ailecek yapacaktık ama babamızın akşamına sürpriz 4 günlük görevi çıkınca bayanlarla yaptık..İçim biraz buruk olsada kızıma belli etmemeye çalıştım babasının yokluğunu elimden geldiğince eğlendirdim yavrumu..İroşumda baya mutlu bir akşam geçirdi.Tam 2 yaşını doldurduk artık :) Yavrumun her yaşını mutlu,sağlıklı,gülücüklerler geçirmesini dilerim Allahtan..
Seni çok ama çok seviyoruz İyi ki doğdun İremimiz...annen&baban



8 Haziran 2011 Çarşamba

ebruli zamanlar kampanya sonucu

Merhaba arkadaşlar dün gece sonlanan kampanyamızı,kızımın doğum gününü kutladığımızdan ancak şimdi yapabiliyorum çekilişi,kampanyaya katılan herkese teşekkür ediyorum..Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve iletişim bilgilerini ireminannesi@windowslive.com a göndermelerini rica ediyorum..
Bu güzel kampanya için de Ebruli zamanlar pasajına teşekkür ediyorum..

Kına sepeti kazanan:
7. yorumu ile TatlıGacı

Bebek kutuları kazanan:2.yorumu ile Emine Öztürk

6 Haziran 2011 Pazartesi

Doğum günümüze 1 Gün kala...Davetiyemiz(:

2 sene önce , 7 Haziran 2009 gecesi saat 01.30 almıştım kucağıma İremimi.Şimdi büyüdük abla olduk 2.yaşımızı kutluycaz yarın akşam..Tüm sevdiklerimizi,sevenlerimizi bekliyoruz :)

7 Haziran 2011'deki ikinci doğum günümde ben pastayı üflüyormuş gibi yapayım,
                         siz de beni alkışlayın olur mu?

tarih:07.06.2011
saat:20.00
yer:bizim ev :)

3 Haziran 2011 Cuma

çok yoğunuz çok :)

Bayadır yazamıyorum arkadaşlar baya yoğun zamanlar geçirdim..Lojmanımız küçük olduğundan yemek odası takımımdan sadece vitriin ve tv sephamı açabilmiştim..Konsulu ve yemek masamı koridorda girinti yere koymuştuk..Tabi yine tayin çıktığında taşınırken kutularımız İroşun odasının yarısını kaplıyordu..İremin odası artık baya daralmaya başlamıştı ve kutular çocuğumun üstüne üstüne geliyor gibiydi artık..Eee ne yapmak gerekdi daha 4 yılı bile dolmayan sıfıın yerini  aratmayan Bellona yemek odamı ikinci elciye sattık zarara :)
Hayrını görsün ama,birdaha mı tövbe taşındığımı unutup yemek odası takımı almak!Tabi evlenme arefesinde düşünememiştik Urfadaki ev gibi her evin 180 metrekare olacağını sandık :)Çok kullanışlıydı ama benim gibi taşınana göre değilmiş aman haa..! E şimdi ne yaptık peki Tv ünitesi aldım yerine ohh mis gibi hem tv ni koy,hem de süs eşyalarını :) Daha ne olsun,burdan gittiğimizde de şöyle çok hantal olmayan bir yemek masası aldıık mı tamamdır bizi emekli olana kadar götürür..Şuan alammıyorum çünkü salonum daralacak mutfaktaki masayla idare edecez artık..
İşte böyle yoğunduk biz bunlarla uğraşırken İroş da ne olup bittiğini anlamaya çalışıyordu,bir eşya gidiyor başka geliyor odamdaki kutular çıkmış,odam ferahlamış der gibi hoplayıp durdu :) Değişiklik bize bile iyi geldiğine göre,İroşuma daha iyi br geldi sanki:)Tam Tv ünitemizin kurulduğu günün akşamı babamızın göreve gitmesi şöyle bir keyif yapmadan içimize buurukluk yaşatsada 3 gün çok şükür sağ sağlim geldi geçti...

İşte böyle bizden şimdide İremin doğum gününe 4 gün kala mönümüzü hazırlamaya başladık,parti süslerimiz falan çok işimiz var çok yine,şu imkanları kısıtlı ilçede elimizden geldiği kadar İroşuma şıkır şıkır bir doğum günü yapma hazırlığındayız..

Ve buraya vakit ayıramadığım,nadir güneşli bir kaç günü değerlendirdik İroşum parkta kaydı,sallandı,kum oynadı kovası,küreği ve tırmığıyla :) En sevdiği 3'lü :)